Ryhmätoiminta

TERVETULOA MUKAAN
kaikille avoimeen ryhmätoimintaan!

Neuvokkaassa kokoontuu kaikille avoimia maksuttomia vapaaehtoistoimijoiden ohjaamia harrasteryhmiä. Ryhmiin voit tulla omien mieltymystensä mukaan koko toiminta-ajaksi tai vain hetkeksi.

Ryhmät kokoontuvat Neuvokkaan tiloissa (Tasakatu 4-6, 3. krs), ellei toisin ole ilmoitettu.

TIISTAISIN

Mieli virkeäksi -ryhmä klo 9-11
7. tammikuuta – 26. toukokuuta
Mieli virkeäksi -ryhmän toimintaan kuuluu kädentaitoja, pelejä ja kysymyksiä sekä liikunnallisia tuokioita. Joka kuukauden viimeisenä tiistaina on ruokapäivä, jolloin valmistetaan ja syödään lounas yhdessä. Ryhmä on tarkoitettu erilaisille kuntoutujille, mutta on toki avoin kaikille. Mieli virkeäksi -ryhmää ohjaa aina Neuvokkaan työntekijä. Kevät- ja syyskauden ensimmäisellä kokoontumiskerralla suunnitellaan yhdessä tulevan kauden ohjelma, kevään 2020 ohjelman voit tutustua tästä! 

KESKIVIIKKOISIN

Käsityökerho klo 9-11
8. tammikuuta – 6. toukokuuta
Ryhmä valmistaa Neuvokkaaseen lahjoituksena tulleista langoista ja kankaista erilaisia tuotteita. Käsityöryhmässä on mahdollista tehdä myös omia käsitöitä.

Kahvipussikerho  9-11
8. tammikuuta – 6. toukokuuta
Kahvipussikerhossa valmistetaan pääasiassa omaan käyttöön monenlaisia kasseja, koreja, pannunalusia, koruja ja joutsenia kahvipusseista. Neuvokkaasta löytyy paljon lahjoituksina tuotuja kahvipusseja.

Runoryhmä klo 11.30-13.00
8. tammikuuta – 6. toukokuuta
Runoryhmässä lausutaan sekä muiden että omia runoja. Runoryhmä esiintyy myös esimerkiksi palvelutaloissa ennen joulua ja kesää.

TORSTAISIN

Klipsukerho klo 10-13
9. tammikuuta – 7. toukokuuta
Klipsukerhossa tehdään tölkkien klipsuista esimerkiksi monenlaisia laukkuja, koruja ja vöitä pääasiallisesti omaan käyttöön.

Munanmaalauskerho  klo 11-15
parillisten viikkojen torstaisin
Munia maalataan Neuvokkaassa muun muassa raape- ja pisankatekniikalla sekä koristeltiin vahalla. Ryhmään mahtuu kerrallaan noin kuusi osallistujaa.

Yhteislaulutuokio  klo 13.30-14.30
9. tammikuuta – 7. toukokuuta
Yhteislaulun laulattamisesta huolehtivat vapaaehtoiset ja useimmiten lauluja säestetään kitaralla. Yhteislauluihin löytyy sanoja Neuvokkaasta ja mukaan voi tulla ilman aiempaa laulukokemusta.

PERJANTAISIN

Yhteislaulutuokio klo 13.30-14.30, Palvelukeskus Abelissa (Häyrisentie 23-25)
ETSITÄÄN LAULATTAJAA, tauolla kunnes löydetään
Lauluryhmä kokoontuu Abelin Palvelukeskuksessa maanantaisin. Ryhmän kokoontuminen palvelutalossa mahdollistaa siellä asuvien liikuntarajoitteisten vanhusten osallistumisen ryhmään ja tuo iloa ja vaihtelua palvelutalon arkeen. Abelin lauluryhmä on avoin myös muille kuin palvelutalon asukkaille.

Haluatko tietää lisää ryhmistämme? Kysy lisää Neuvokkaasta tai tule käymään!

Neuvokkaan ryhmien kevään lukujärjestys