Tule vapaaehtoiseksi!

Hyvän mielen vapaaehtoistehtävät

Haluatko tehdä hyvää? Neuvokas Toimintakeskuksen ja MIELI ry:n vapaaehtoistoiminnassa edistät mielen hyvinvointia. Saat merkitystä elämääsi ja iloa yhdessä onnistumisesta. Pieksämäen paikallisessa toiminnassa on mukana reilu

Katso löytyykö alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopiva tapa osallistua. Voit myös aina ottaa yhteyttä suoraan Neuvokkaaseen, niin mietitään yhdessä, millainen tehtävä vastaisi kiinnostustasi.

Tervetuloa mukaan auttamaan!
Sinua tarvitaan tekemään hyvää!

Hyvän Mielen Tukijaksi tai Kriisiauttajaksi

Tule tekemään ja auttamaan erilaisissa elämäntilanteissa selviytymisessä. Voit toimia Kriisipuhelimessa, verkossa, kasvokkain tai ryhmissä. Oman elämäsi tulee olla tasapainossa ja haluat olla kuuntelijana. Saat iloa ja auttamisesta ja kehityt ihmisenä. Tarjoamme tukihenkilökoulutuksen, työnohjauksen ja virkistystoimintaa.

Neuvokkaassa tämä tehtävä voi olla esimerkiksi toimimista ystävänä yksinäisellä tai asiointiapuna vaikkapa lääkärikäynnillä.

Hyvän Mielen Oppaaksi

Tule jakamaan mielen hyvinvointia. Järjestä hyvän mielen tuokioita tai ohjaa toimintaryhmää ja auta vahvistamaan mielenterveystaitoja.

Hyvän Mielen Kippariksi

Tule yhdistystoiminnan aktiiviksi. Toimit hallituksen tai työryhmän jäsenenä, puheenjohtajana, sihteerinä, talous- tai vaikkapa jäsenvastaavana.

Hyvän Mielen Viestijäksi

Someta, kuvaa, bloggaa, ota kantaa tai kirjoita. Kohtaa ihmisiä tapahtumissa ja kerro mielen hyvinvoinnin vahvistamisesta. Vaikuta tärkeän asian puolesta viestimällä.

Hyvän Mielen Rakentajaksi

Rakenna, roudaa tai auta keittiössä, osallistu talkoisiin tai tapahtumajärjestelyihin. Tule mukaan hyvän mielen porukkaan.

Hyvän Mielen Kumppaniksi

Edistä mielen hyvinvointia ja tue toimintaamme. Liity jäseneksi. Tarjoa tiloja tapahtumiimme, apua markkinointiin tai ammatillista osaamistasi.