Ryhmätoiminta

Kuvituskuva: kuvassa käsiä yhteen liitettynä pöydälle. Käsissä on klipsuista askarrellut rannerenkaat.

TERVETULOA MUKAAN
kaikille avoimeen ryhmätoimintaan!

Neuvokkaassa kokoontuu kaikille avoimia maksuttomia vapaaehtoistoimijoiden ohjaamia harrasteryhmiä. Ryhmiin voit tulla omien mieltymystensä mukaan koko toiminta-ajaksi tai vain hetkeksi. Osallistuminen ei edellytetä ilmoittautumista ennakkoon, tule vain paikalle, niin pääset mukaan ryhmään.

Ryhmät kokoontuvat Neuvokkaan tiloissa (Tasakatu 4-6, 3. krs), ellei toisin ole ilmoitettu.

TIISTAISIN

Mieli virkeäksi -ryhmä klo 9-11
Mieli virkeäksi -ryhmän toimintaan kuuluu kädentaitoja, pelejä ja kysymyksiä sekä liikunnallisia tuokioita. Ryhmä on tarkoitettu erilaisille kuntoutujille, mutta on toki avoin kaikille. Mieli virkeäksi -ryhmää ohjaamisesta vastaa aina Neuvokkaan työntekijä.

KESKIVIIKKOISIN

Kahvipussi- ja käsityökerho klo 9-12
Kahvipussikerhossa valmistetaan pääasiassa omaan käyttöön monenlaisia kasseja, koreja, pannunalusia, koruja ja joutsenia kahvipusseista. Neuvokkaasta löytyy paljon lahjoituksina tuotuja kahvipusseja.

Käsityökerho valmistaa Neuvokkaaseen lahjoituksena tulleista langoista ja kankaista erilaisia tuotteita. Käsityöryhmässä on mahdollista tehdä myös omia käsitöitä.

Runoutta ja keskustelua parillisten viikkojen keskiviikko klo 11.30-13
Ohjattua keskustelua eri teemoista hyödyntäen runoja.

TORSTAISIN

Neuvokkaan näpertäjät klo 10-13
Ryhmässä askarrellaan/ tehdään käsitöitä erilaisista materiaaleista. Ryhmässä tehdään mm. tölkkien avausklipsuista erilaisia koristeita,  ruusukkeita erilaisista kankaista tai vaikkapa korulippaita vanhoista kirjoista.

Munanmaalauskerho parillisten viikkojen torstai klo 11-15
Munia maalataan Neuvokkaassa muun muassa raape- ja pisankatekniikalla sekä koristeltiin vahalla. Ryhmään mahtuu kerrallaan noin kuusi osallistujaa.

 

Haluatko tietää lisää ryhmistämme? Kysy lisää Neuvokkaasta tai tule käymään!