Ryhmätoiminta

Kuvituskuva: kuvassa käsiä yhteen liitettynä pöydälle. Käsissä on klipsuista askarrellut rannerenkaat.

TERVETULOA MUKAAN
kaikille avoimeen ryhmätoimintaan!

Neuvokkaassa kokoontuu kaikille avoimia maksuttomia vapaaehtoistoimijoiden ohjaamia harrasteryhmiä. Ryhmiin voit tulla omien mieltymystensä mukaan koko toiminta-ajaksi tai vain hetkeksi. Osallistuminen ei edellytetä ilmoittautumista ennakkoon, tule vain paikalle, niin pääset mukaan ryhmään.

Ryhmät kokoontuvat Neuvokkaan tiloissa (Tasakatu 4-6, 3. krs), ellei toisin ole ilmoitettu.

TIISTAISIN

Mieli virkeäksi -ryhmä klo 9-11
Mieli virkeäksi -ryhmän toimintaan kuuluu kädentaitoja, pelejä ja kysymyksiä sekä liikunnallisia tuokioita. Joka kuukauden viimeisenä tiistaina on ruokapäivä, jolloin valmistetaan ja syödään lounas yhdessä (korona-aikaan ruoanvalmistus tauolla). Ryhmä on tarkoitettu erilaisille kuntoutujille, mutta on toki avoin kaikille. Mieli virkeäksi -ryhmää ohjaamisesta vastaa aina Neuvokkaan työntekijä.

KESKIVIIKKOISIN

Käsityökerho klo 9-11
Ryhmä valmistaa Neuvokkaaseen lahjoituksena tulleista langoista ja kankaista erilaisia tuotteita. Käsityöryhmässä on mahdollista tehdä myös omia käsitöitä.

Kahvipussikerho klo 9-11
Kahvipussikerhossa valmistetaan pääasiassa omaan käyttöön monenlaisia kasseja, koreja, pannunalusia, koruja ja joutsenia kahvipusseista. Neuvokkaasta löytyy paljon lahjoituksina tuotuja kahvipusseja.

Runoryhmä klo 11.30-13.00
(tauolla toistaiseksi)
Runoryhmässä lausutaan sekä muiden että omia runoja.

TORSTAISIN

Neuvokkaan näpertäjät klo 10-13
Ryhmässä askarrellaan/ tehdään käsitöitä erilaisista materiaaleista. Ryhmässä tehdään mm. tölkkien avausklipsuista erilaisia koristeita yms.,  ruusukkeita erilaisista kankaista tai vaikkapa korulippaita vanhoista kirjoista.

Munanmaalauskerho  klo 12-16
parillisten viikkojen torstaisin
Munia maalataan Neuvokkaassa muun muassa raape- ja pisankatekniikalla sekä koristeltiin vahalla. Ryhmään mahtuu kerrallaan noin kuusi osallistujaa.

Yhteislaulutuokio  klo 13.30-14.30
(tauolla toistaiseksi)
Yhteislaulun laulattamisesta huolehtivat vapaaehtoiset ja useimmiten lauluja säestetään kitaralla. Yhteislauluihin löytyy sanoja Neuvokkaasta ja mukaan voi tulla ilman aiempaa laulukokemusta.

Haluatko tietää lisää ryhmistämme? Kysy lisää Neuvokkaasta tai tule käymään!